Trainingen en workshops

Paarden doen aan Mindful coaching. Paarden oordelen namelijk niet, manipuleren niet en zijn ook niet te manipuleren. Op die manier zijn de paarden uw coaching- experts op weg naar authentiek leiderschap.

 

  • Op een verrassende manier inzicht geven waar de kracht maar ook de valkuilen liggen binnen de organisatie of teams waardoor er een betere situatie ontstaat.

  • Leadership. Coaching paarden zijn op zoek naar goede leiders. Hoe beter de leider leidt hoe ontspannener de paarden zullen zijn. De coaching paarden zullen dan ook in onze training de managers uitdagen het beste in zichzelf naar boven te halen. 

  • Het bewust worden van de meest authentieke en professionele leider. Hiervoor zijn leiderschapskwaliteiten, sociale vaardigheden en creativiteit nodig. Deze kwaliteiten kunnen zichtbaar worden tijdens het coachen met paarden.

  • Het zichtbaar worden van de sterkste en zwakste schakel binnen een team of organisatie.

Teambuilding

Het werkplezier van medewerkers wordt grotendeels bepaald door het team waarbinnen ze werken. Gelukkige werknemers presteren beter en teambuilding is een van de manieren om de collegialiteit, de sfeer en de efficiëntie van het team te verbeteren.

 

  • Het is een manier om werknemers te belonen in een win-win situatie. Een leuke en blijvende ervaring voor de werknemers.

  • De kudde paarden vormt een perfecte spiegel van wat er in het team gebeurt. Paarden zijn experts in het geven van onmiddellijke en onbevooroordeelde  feedback tijdens de teambuilding over de efficiëntie van het team.

  • Teambuilding is ervaringsgericht en emotioneel leren. Het zal de teamleden helpen om de opgedane inzichten en vaardigheden te internaliseren en toe te passen op de werkvloer.