Reviews

Alda

Lieve Huub en Zebedee,

 

Hartverwarmend, open, vertrouwd, veilig en positief confronterend; mensen mens Huub en mensen paard Zebedee!

 

Wat een bijzondere ervaring om met Huub en Zebedee samen aan mezelf te werken.

 

De gesprekken met Huub heb ik als warm, gelijkwaardig, open en eerlijk ervaren. Voor mij was het vooral heel erg fijn dat Huub ervaringsdeskundige is en daardoor vaak een half woord al genoeg was om zich in te kunnen leven in wat er bij mij speelt en leeft.

Door de gesprekken ben ik voor een groot deel weer terug gezet in mijn eigen  kracht en geloof ik weer meer en meer in mezelf. Ik kan zijn wie ik graag wil zijn; authentiek!

Mede door de gesprekken heb ik stappen gezet in wat eerst nog dromen waren en die nu werkelijkheid gaan worden; waar ik ook het volste vertrouwen in heb.

 

De coaching met Zebedee heeft me heel erg veel inzichten in gegeven; inzichten die herkenbaar waren, die ergens ver weg gestopt waren. Er is bij mij een stuk bewustzijn ontstaan, waar ik mee verder kan en waar ik aan wil werken. Ook het vertrouwen dat Huub in me heeft gehad gedurende de coaching, geeft mij het gevoel van een enorme boost positieve energie.

 

Dit heeft mijn motto van het leven weer helder gemaakt:

“Als je een zaadje, elke dag een beetje water geeft, kan het uitgroeien tot iets moois en bijzonders…..!”

 

Huub en Zebedee nogmaals enorm bedankt voor de fijne gesprekken, de fijne coaching en de knuffels van Zebedee!

 

Liefs Alda

 

July

 

Vandaag een hele fijne sessie mindfullness met paarden als afsluiting en toetje van 8 trainingen.

De trainingen zijn fijn van opbouw en geschikt voor jong en oud en dus voor één  ieder die ervoor open staat.

De rustige en persoonlijke manier van begeleiden van Huub maakt dat je je al gauw op je gemak voelt waardoor je ook makkelijker leert .

Duidelijk en in stapjes leer je om op en goede manier adem te halen en wordt je getraind om daardoor beter te ontspannen.

Aandachtstraining en meditatie komen ook aan bod ,en ook dit wordt uitvoerig besproken en op verschillende manieren toegepast zodat iedereen kan ervaren wat hun voorkeur is.

Kortom….kleinschalig, persoonlijk ,leerzaam en voor iedereen aan te bevelen.

 

Namasté.

July

 

Anoniem

 

Vanmorgen heb ik meegedaan aan Mindfulness met paarden gegeven door Huub. In de mooie omgeving met de natuurgeluiden was het een bijzondere ervaring. Totale rust en ontspanning!  Al weet je zelf op een bepaald moment niet hoe je gemoedstoestand is, de paarden houden je de spiegel voor! Zij voelen direct of je ontspannen bent of nog spanning meedraagt.
Met Huub als rustige, invoelende en motiverende begeleider zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt!

 


 

Katja

In eerste instantie kwam ik bij Huub samen met en voor mijn 11 jarige autistische dochter. Huub werkte met haar en zijn paarden wat een goede combinatie bleek te zijn! Anouk was bij Huub voor het eerst echt open en ze kon vertellen waar ze verdrietig om was en wat ze zelf graag wilde veranderen.

 

Er werd mij veel duidelijk over de rollen en ingeslepen patronen binnen ons gezin toen mijn twee dochters en ik samen op het paard zaten. Samenwerken, elkaar vertrouwen en communiceren waren daarbij heel belangrijk. Een goed leermoment voor ons alle drie.

 

Ikzelf werd door Huub gecoacht in het duidelijk en consequent omgaan met mijn dochter en het accepteren van het feit dat mijn dochter een beperking heeft. Tevens heeft Huub me bewust gemaakt van enkele karaktereigenschappen van mezelf waar ik last van had. Dit deed hij door gesprekken, spiegelen en oefeningen met de paarden.

 

Huub is een eerlijk, open en authentiek persoon die confronteert, doorvraagt en je aan het denken zet. Hierdoor komt hij tot de kern van het probleem om vanuit daar te werken aan zelfbewustzijn, zelfwaardering, acceptatie en het houden van jezelf!

 

Huub heeft mij enorm geholpen! Ik ben blij dat ik hem ontmoet heb en waardeer zijn hulp!

 

Lieke

 

Mindfulness:

Ik ben begonnen met de mindfulness training omdat ik al jaren last heb van angstklachten.

Tijdens de training heeft huub mij geleerd anders naar dingen te kijken en op een andere manier met mijn gedachten om te gaan. Dankzij oefeningen als de (actieve) bodyscan en meditatie heb ik geleerd hoe ik mijn lichaam meer kan ontspannen en rust in mijn hoofd kan creëren.

Het was erg prettig dat de training op een rustige locatie en in een klein groepje werd gegeven, de ruimte is mooi ingericht en nodigt uit om te ontspannen. Ik kan de mindfulness training bij Huub aan iedereen aanraden!

 

 

Werkfittraject/coach:

Huub wist mij al gauw op mijn gemak te stellen door zijn warme, vriendelijke, begripvolle en positieve houding. Hij denkt graag met je mee en confronteert wanneer nodig.  

Dankzij begeleiding van Huub heb ik geleerd om in mogelijkheden te denken i.p.v. beperkingen. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen flink gegroeid en is de afstand tot de arbeidsmarkt een stuk kleiner geworden. Ik heb veel geleerd van mijn gesprekken met Huub en ben hem daar erg dankbaar voor. Ik kan als Coach dan ook aan iedereen aanbevelen.

 

Miely Mertens

Een verrassende en bijzondere workshop mogen meemaken bij Kompassion, waar we door Huub op een professionele doch ook zeer relaxte en kundige wijze begeleid en te woord gestaan werden in een prachtige omgeving met prachtige paarden.

Monique Hovens

Door zijn eerlijke en directe manier van coachen en met hulp van zijn paarden, in mijn geval Zebedee, kom je eerder tot jouw beperkende gedachten en overtuigingen waarna je hieraan kan gaan werken. Ik beveel Huub van harte aan als coach.

 

 

Rob Smetsers

Als personal coach heeft Huub mij verder geholpen met methoden en technieken op het gebied van ken u zelve. 
Maar hij heeft ook mij daarmee inzichten laten doen, die veranderingen in mijn persoon en gedrag teweeg hebben gebracht.
Hij is in staat om mensen in beweging te krijgen… en verder ook pragmatisch, integer en respectvol. Een coach/consultant met wie het goed werken is.

 
Marella
Het was heerlijk om zo lekker met de paarden bezig te zijn en vooral te kunnen "zijn" op die heerlijk rustige plek en in fijn gezelschap. Zonder veroordeling de ruimte krijgen om naar jezelf te kunnen kijken en goede coaching te krijgen, door de juiste vragen en het steeds weer terug brengen naar de kern van de vraag of het "probleem". Een hele veilige omgeving die ruimte bied voor alles wat er naar boven komt en/of zich aandient. Het liefst had ik daar de hele dag gestaan bij de paarden en ze knuffelen en borstelen en lekker uitwaaien..
Jacqueline
De zon Schijnt ook voor mij. Geweldig was het in deze kennismaking en wat het gesprek al te weeg gebracht heeft! Ik  heb zaterdag en zondag een super dag gehad door echt te genieten. Gaaf hoe snel de paarden mij aanvoelde. Je kunt je ook makkelijker open stellen als er vertrouwen is van twee kanten.

Ik voelde mij eerst erg gespannen maar toen ik weg ging voelde ik mijzelf al zekerder en opgeluchter Ik weet dat ik nog een weg te gaan heb hoor!

Ik heb er heel goed over naar gedacht en wil heel graag met u verder met deze vorm van coaching.

Ik ben u zo  dankbaar, ik heb echt nu al veel dingen overwonnen op positieve gebied. Heb vandaag bij de zomervrouwenbeurs op het podium gestaan en verteld over hoe ik nu in het leven sta en wat er vroeger gebeurd is! Ik voelde me zo sterk, ik had  nooit gedacht dat ik dit zou doen, echt top!

Ellen

Ik vond de sessie met de paarden heel confronterend. De paarden lieten eigenlijk precies zien wat er speelt. Wat zijn het toch een bijzondere dieren.

Ik vond jouw begeleiding erg prettig. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld omdat jij de paarden goed in de gaten hield. En doordat je tijdens de oefeningen op afstand bleef en mij de ruimte gaf om tegen de paarden te praten, durfde ik ook dingen beter los te laten. Als er iemand bij staat, durf je bepaalde dingen denk ik minder goed te zeggen tegen die dieren. Eigenlijk vind ik het jammer dat m'n coachingsessies er al op zitten. Ik kwam helemaal tot rust door tijd te mogen doorbrengen met jullie geweldige dieren. Ik heb je als een hele eerlijke en prettige coach ervaren. De rust en ruimte die je me gaf vond ik erg fijn. Ik denk ook dat m'n zelfvertrouwen een sprongetje heeft gemaakt door de positieve reacties van die lieve Zebedy (schrijf ik z'n naam goed?)En ik ging weer heel blij weg toen je hond weer achter me aanrende toen ik wegreed. Ik zat met een grote smile in de auto.

Hartstikke bedankt voor deze mooie ervaring! Ik waardeer het ook erg dat je uitgebreid de tijd nam steeds.

Bianca

Afgelopen vrijdag ben ik bij jou geweest voor de equicoaching sessie. Allereerst mijn complimenten voor je warme gastvrije ontvangst.

Je ‘praktijkruimte’ buiten in de wei bij de boomstammen, kruidenthee met honing die klaar stond en jou persoonlijke begroeting zorgden direct voor het gevoel dat ik welkom ben. Je startte de sessie met wat uitleg over wat we gaan doen en hoe. Veiligheid, vertrouwen en wederzijds respect zijn voor jou kernwaarden. Door deze start van de sessie voelde ik me snel op mijn gemak. De begroeting met de paarden was bijzonder. Vervolgens een paard ‘kiezen’ om mee te werken. Daarna kennismaken met het paard. In alle kleine dingen kom je jezelf tegen, in de begroeting, in het kiezen, in het borstelen in de kennismaking en contact leggen. Als je dat wat gebeurd kan vertalen naar je eigen dagelijks leven dan ontstaan er inzichten.

Job

In de mensenwereld, kunnen we een masker opzetten, we kunnen lachen als we eigenlijk willen huilen, we kunnen manipuleren, we kunnen domineren, liegen... etc.

Wat voor waarde heeft voor mij de toevoeging van een paard aan de coaching; een paard liegt niet. Een paard is puur, voelt. Voelt een paard zich goed en veilig bij je, gaat hij mee. Zeg jij iets maar houd je een facade op, je hebt zogezegd je masker op, maar straalt dus iets heel anders uit vanuit je gevoel, zal het paard jou aanvoelen en het als niet puur ervaren en niet mee willen. En dat wordt bijv. gebruikt in de coaching om te kijken hoe je reageert op een vraag, of hoe overtuigd ben je van je antwoord.

Kortom, de combinatie van Huub als coach zijnde, werkend vanuit zijn hart, oprecht, direct en confronterend, en het paard als confronterende spiegel van wat jij uitstraalt, laat je zó snel zien en zo snel schakelen van wat is nu echt waar voor jou en wat niet. In jouw hulpvraag kom je ontzettend snel tot de kern. Het geeft je onmiddelijk inzicht in wie en hoe jij bent. Een paard kun je niet bespelen zoals in de mensenwereld wel kan. Dat gaf mij de kans om werkelijk in sneltreinvaart tot inzichten te komen en daarop door te pakken. Ervaren, zien, leren, groeien.

Dankjewel Huub en dankjewel Zebbedy!

Marcel

Beste Huub,

Ik heb alleen maar lovende feedback te geven aan jou en je prachtige paarden!

Ik voelde me meteen heel welkom en vond het fijn dat we met thee werden ontvangen.

Je komt heel rustig over en neemt echt de tijd.

Door veel vragen te stellen, laat je het antwoord bij mij liggen, waardoor ik zelf erachter kom waarom ik bepaalde dingen doe.

Ik heb een aantal spirituele sessies gehad van verschillende personen. Daar wordt het vaak voor mij ingevuld of gezegd hoe het is. Maar ik denk door jouw methode, doe ik het zelf en ervaar ik het direct omdat ik een spiegel heb...

De ervaring afgelopen vrijdag heeft me diep geraakt en ik denk er vaak aan terug. Die paar minuten in de bak met jouw paard heeft mij al veel inzicht gegeven. Dus ik vraag me af wat er allemaal wel niet gebeurd als we echt aan het werk gaan...ik verheug me erop!!!!

Ik ben heel erg enthousiast, omdat het allemaal goed voelt (de omgeving, de sfeer, jij, de paarden, de werkmethode) .

Kompassion - coaching en training
Oirloseheide 4
5811BB Castenray

T |+316 124 952 26
E |kompassion@outlook.com

  • Facebook

© by Kompassion. Designed by Het Designweb

coaching en training bij burn-out en stress