Reviews

 

 

 

Rianne D.

 

Huub is in een paar woorden voor mij: professioneel, doortastend en liefdevol.
Huub heeft oog voor je als mens en weet je net dat duwtje in de goede richting te geven zonder sturend te zijn. Hij geeft je de ruimte voor ontwikkeling en groei. Is eerlijk en respectvol.

 

Huub is niet bang om door te pakken en echt met je de diepte in te gaan. Dat was voor mij persoonlijk erg confronterend maar het heeft mij veel gebracht. De tips en trucs die ik heb gekregen doormiddel van ACT Therapie zijn makkelijk toepasbaar. Het “huiswerk” was goed te doen en voelde meer als een momentje voor mijzelf dan een moetje.
 

Het was voor mij een waardevol traject en ik ga de gesprekken erg missen want ieder gesprek bracht mij wel weer een nieuw inzicht. Het belangrijkste inzicht wat ik door Huub heb gekregen is dat ik door mijn angsten en de dingen die ik van mijzelf moet doen de mooie dingen niet meer echt zag zoals mijn prachtige gezin.
 

Ook de opdracht doe eens iets out of the box heeft mij geholpen om meer te genieten het hier en nu.
Bedankt Huubke dat je met mij het pad wilde bewandelen op zoek naar mijzelf en het lichter leven.

Liefs Rianne

Anoniem.

Dag Huub,

 

Na onze laatste sessie vond ik het spannend om “alleen” verder te gaan. Bang om in het oude patroon terug te vallen. De eerste twee weken zat ik ook minder in mijn vel. Het leek wel of ik weer opnieuw aan het zoeken was.

 

Ik ben toen weer wat actiever met de Act oefeningen en meditaties begonnen. Verder de handvatten die ik van jou heb gekregen toegepast. En ik had meteen resultaat. Wat kom je dan weer snel bij jezelf en ook weer in je kracht. Ik heb weer rust gevonden. Sterker nog ik heb het gevoel dat ik steeds meer rust krijg. Ik voel het in aan mijn lichaam, handel ook bewuster/rustig, kan goed slapen en kan het werk (nu is het enorm druk) heel goed van mij afzetten.

Ik ben trots op mij zelf en voel mij enorm happy. Dit wilde ik graag even met je delen.

 

WILMIE,

Weten dat je al het geluk in je leven hebt maar het toch niet zo kunt voelen. Ik gaf het leven een 6. 

Huub heeft mij geleerd om op een andere manier met mijn gedachten en gevoelens om te gaan. Het leven te accepteren zoals het gaat en vooral minder streng te zijn voor mijzelf. Door eerst de mindfulness training te volgen en daarna de één op één Act sessies bij Huub te volgen heb ik nu meer plezier, rust en ontspanning in mijn leven gevonden. Huub heeft mij persoonlijk laten groeien en hier ben ik erg dankbaar voor. 

Ik geef het leven nu een dikke 8. 

 

 Wilmie

MARTINA

Hoe ik de training mindfulness en ACT bij Huub van Kompassion heb ervaren.

 

Een waardevolle en inzichtelijk training, die ik iedereen  kan aanraden.

De cursus mindfulness en ACT, heeft mij veel opgeleverd. Ik heb al eerder een training mindfulness gevolgd bij Huub maar de combinatie met ACT gaat het veel en veel  verder. Het heeft mij nog meer inzicht gegeven in mijn handelen, bewust wording van mijn eigen gedrag  door de gedachtes en herinneringen . Hier ben ik dankbaar voor.

 

Huub geeft de cursus op een respectvolle en inzichtelijke manier. Hij stelt zich zelf ook kwetsbaar op, dit vond ik een hele bijzondere en krachtige ervaring. Ik voelde mij hierdoor ook meer op mijn gemak bij Huub doordat hij heel oprecht en puur is. Ik zag dit ook bij de medecursisten.  Huub geeft de Act in groep training. Maar daarnaast heb ik ook enkele persoonlijke Act sessies gevolgd.

De groep zelf werd met de week steeds hechter , waardoor  vertrouwen , respect en opening voor elkaar maar zeker ook waardevolle leerzame momenten ontstonden. Hier heb ik ervaren dat in een groep, iedereen met zijn eigen worsteling zit en door de kwetsbaarheid en openheid in de groep  voor mij veel herkenning in mijn handelen waren, hierdoor had ik indirecte leermomenten, die mij inzicht gaven en  als eye opener in momenten veel los gemaakt hebben.

 

Ik herken mijn valkuilen- zoals controle en vermijding- nu ook veel beter en heb geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren en meer te handelen naar mijn  waardes.  Wat echt belangrijk is voor mij!  Het probleem of de uitdaging is het zelfde, maar ik heb geleerd er anders mee om te gaan. Ook neem ik mijn gedachtes niet meer zo serieus en ga hier dan ook anders mee om.

 Het Klinkt makkelijk en dat is het ook , omdat ik mij er nu van bewust ben. Ik heb geleerd bewuster in het nu en hier te leven. Bewust te handelen en leven naar mijn waardes.

 

Martina Schmidt

 

 

Alda

Lieve Huub en Zebedee,

 

Hartverwarmend, open, vertrouwd, veilig en positief confronterend; mensen mens Huub en mensen paard Zebedee!

 

Wat een bijzondere ervaring om met Huub en Zebedee samen aan mezelf te werken.

 

De gesprekken met Huub heb ik als warm, gelijkwaardig, open en eerlijk ervaren. Voor mij was het vooral heel erg fijn dat Huub ervaringsdeskundige is en daardoor vaak een half woord al genoeg was om zich in te kunnen leven in wat er bij mij speelt en leeft.

Door de gesprekken ben ik voor een groot deel weer terug gezet in mijn eigen  kracht en geloof ik weer meer en meer in mezelf. Ik kan zijn wie ik graag wil zijn; authentiek!

Mede door de gesprekken heb ik stappen gezet in wat eerst nog dromen waren en die nu werkelijkheid gaan worden; waar ik ook het volste vertrouwen in heb.

 

De coaching met Zebedee heeft me heel erg veel inzichten in gegeven; inzichten die herkenbaar waren, die ergens ver weg gestopt waren. Er is bij mij een stuk bewustzijn ontstaan, waar ik mee verder kan en waar ik aan wil werken. Ook het vertrouwen dat Huub in me heeft gehad gedurende de coaching, geeft mij het gevoel van een enorme boost positieve energie.

 

Dit heeft mijn motto van het leven weer helder gemaakt:

“Als je een zaadje, elke dag een beetje water geeft, kan het uitgroeien tot iets moois en bijzonders…..!”

 

Huub en Zebedee nogmaals enorm bedankt voor de fijne gesprekken, de fijne coaching en de knuffels van Zebedee!

 

Liefs Alda

 

July

 

Vandaag een hele fijne sessie mindfulness met paarden als afsluiting en toetje van 8 trainingen.

De trainingen zijn fijn van opbouw en geschikt voor jong en oud en dus voor één  ieder die ervoor open staat.

De rustige en persoonlijke manier van begeleiden van Huub maakt dat je je al gauw op je gemak voelt waardoor je ook makkelijker leert .

Duidelijk en in stapjes leer je om op en goede manier adem te halen en wordt je getraind om daardoor beter te ontspannen.

Aandacht training en meditatie komen ook aan bod ,en ook dit wordt uitvoerig besproken en op verschillende manieren toegepast zodat iedereen kan ervaren wat hun voorkeur is.

Kortom….kleinschalig, persoonlijk ,leerzaam en voor iedereen aan te bevelen.

 

Namasté.

July

 

Anoniem

 

Vanmorgen heb ik meegedaan aan Mindfulness met paarden gegeven door Huub. In de mooie omgeving met de natuurgeluiden was het een bijzondere ervaring. Totale rust en ontspanning!  Al weet je zelf op een bepaald moment niet hoe je gemoedstoestand is, de paarden houden je de spiegel voor! Zij voelen direct of je ontspannen bent of nog spanning meedraagt.
Met Huub als rustige, invoelende en motiverende begeleider zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt!

 


 

Katja

In eerste instantie kwam ik bij Huub samen met en voor mijn 11 jarige autistische dochter. Huub werkte met haar en zijn paarden wat een goede combinatie bleek te zijn! Anouk was bij Huub voor het eerst echt open en ze kon vertellen waar ze verdrietig om was en wat ze zelf graag wilde veranderen.

 

Er werd mij veel duidelijk over de rollen en ingeslepen patronen binnen ons gezin toen mijn twee dochters en ik samen op het paard zaten. Samenwerken, elkaar vertrouwen en communiceren waren daarbij heel belangrijk. Een goed leermoment voor ons alle drie.

 

Ikzelf werd door Huub gecoacht in het duidelijk en consequent omgaan met mijn dochter en het accepteren van het feit dat mijn dochter een beperking heeft. Tevens heeft Huub me bewust gemaakt van enkele karaktereigenschappen van mezelf waar ik last van had. Dit deed hij door gesprekken, spiegelen en oefeningen met de paarden.

 

Huub is een eerlijk, open en authentiek persoon die confronteert, doorvraagt en je aan het denken zet. Hierdoor komt hij tot de kern van het probleem om vanuit daar te werken aan zelfbewustzijn, zelfwaardering, acceptatie en het houden van jezelf!

 

Huub heeft mij enorm geholpen! Ik ben blij dat ik hem ontmoet heb en waardeer zijn hulp!

 

Lieke

 

Mindfulness:

Ik ben begonnen met de mindfulness training omdat ik al jaren last heb van angstklachten.

Tijdens de training heeft huub mij geleerd anders naar dingen te kijken en op een andere manier met mijn gedachten om te gaan. Dankzij oefeningen als de (actieve) bodyscan en meditatie heb ik geleerd hoe ik mijn lichaam meer kan ontspannen en rust in mijn hoofd kan creëren.

Het was erg prettig dat de training op een rustige locatie en in een klein groepje werd gegeven, de ruimte is mooi ingericht en nodigt uit om te ontspannen. Ik kan de mindfulness training bij Huub aan iedereen aanraden!

 

 

Werkfittraject/coach:

Huub wist mij al gauw op mijn gemak te stellen door zijn warme, vriendelijke, begripvolle en positieve houding. Hij denkt graag met je mee en confronteert wanneer nodig.  

Dankzij begeleiding van Huub heb ik geleerd om in mogelijkheden te denken i.p.v. beperkingen. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen flink gegroeid en is de afstand tot de arbeidsmarkt een stuk kleiner geworden. Ik heb veel geleerd van mijn gesprekken met Huub en ben hem daar erg dankbaar voor. Ik kan als Coach dan ook aan iedereen aanbevelen.