Wie ben ik?

Sowieso een no-nonsens coach. Authentiek en empathisch, maar ook pragmatisch doortastend en betrokken. Met een nuchtere blik en een warm hart weet ik mensen (terug) in hun eigen kracht te zetten.

 

Ik geloof namelijk in ieder zijn kwaliteiten en innerlijke kracht. Uit ervaring weet ik ook dat het leven zelf de beste leermeester is en dat iedereen wel eens zijn levenskompas moet bijstellen om weer op het pad van, liefde, geluk en nieuwe toekomstperspectieven te komen. Ik geef je hiervoor handvatten en stel samen met jou het Kompas(sion) voor de juiste richting in.

 

Als ex-politieman heb ik altijd tussen de mensen gestaan en weet dan ook van aanpakken. Na mijn 25 jaar politietijd heb ik diverse opleidingen gevolgd en gewerkt in de jeugdzorg maar ook als re-integratie-, outplacement- en paardencoach. Inmiddels werk ik al weer enkele jaren, parttime als zelfstandig coach en trainer.

 

Naast mijn erkende coach opleidingen voor Acceptance And Commitment Therapy (ACT), burn-out coach, mindfulness-trainer en paardencoach, maak ik met name het verschil als ervaringsdeskundige.

 

 

De beste leermeester is het leven zelf!