Ik ben overtuigd van de kracht die in een ieder schuilt.

Ik ben een op de praktijk gerichte coach.
Als ex-politieman heb ik altijd tussen de mensen gestaan en weet van aanpakken. Tevens werk ik op een praktische en positieve manier en ben open, eerlijk en warmhartig, maar kan ook confronterend zijn. Een van de  methodieken die ik gebruik tijdens het coachen is de PAS methodiek. ( paard als spiegel), waarbij het paard als co-coach wordt ingezet. Een andere methodiek die ik toepas  is het mindful coachen met paarden (in het hier en nu).

Huub Jepkes

Onze werkwijze

Tijdens een individuele coach-sessie proberen wij samen met jou de antwoorden te vinden op vragen die je hebt. Dit kunnen hulpvragen zijn maar ook vragen om bepaalde zaken voor jezelf helder te krijgen. Als coach begeleiden wij jou in het proces tot bewustwording. De kracht hiertoe vind je bij jezelf.

 

Ook begeleiden wij mensen in bepaalde omstandigheden of situaties in het dagelijks leven. Dat kan zijn na het verlies van iemand, wanneer het allemaal even te moeilijk is voor je of wanneer je bent vastgelopen in je werk situatie.

 

De paarden die wij voor onze coach-sessies gebruiken zijn betrouwbare en eerlijke paarden.  Je hoeft niet bekend te zijn met paarden, ook hierin wordt je deskundig begeleid. Wij werken altijd veilig en de gecoachte zelf geeft aan of het nog goed en veilig voelt tijdens een sessie. 

 

Wij werken altijd op basis van wederzijds respect en vertrouwen.  Tijdens een intake gesprek wordt het coach traject besproken. Tevens werken altijd op maat.

Waarom de PAS methodiek?

PAS is een afkorting voor: Paard Als Spiegel. Paarden zijn hele sensitieve dieren en reageren daarom ook heel sterk op hoe jij je van binnen voelt. Het paard voelt de gecoachte feilloos aan.  Reacties van het paard zijn puur, eerlijk en onbevooroordeeld. Paarden spiegelen je kwaliteiten en valkuilen zonder te oordelen. Paarden maken je tevens  bewust van gedachtes, gevoelens en overtuigingen die je hebt. 

Pas wanneer jezelf bewust bent van deze emoties kun je gaan werken aan gedragsverandering. Het paard is hierbij onze spiegel! 

Samenwerking   >   

© by Kompassion. Designed by Het Designweb