Wie ben ik?

Ik ben een praktijkgerichte no-nonsense coach. Ik kijk liever vooruit dan dat ik te lang stilsta bij het verleden. Als ex-politieman heb ik altijd tussen de mensen gestaan en weet van aanpakken. Ik ben positief, open en warmhartig maar kan ook direct en confronterend zijn. Naast mijn erkende opleidingen voor burn-out coach, paardencoach, MBCT en ACT trainer, maak ik het verschil als ervaringsdeskundige.                             

Mijn werkwijze

Tijdens een individuele coach-sessie probeer ik samen met jou de antwoorden te vinden op vragen die je hebt. Dit kunnen hulpvragen zijn maar ook vragen om bepaalde zaken voor jezelf helder te krijgen. Als coach begeleid ik jou in het proces tot bewustwording. De kracht hiervoor vind je in jezelf.

 

Als burn-out coach ondersteun ik mensen bij het voorkomen van burn-out of het herstellen na burn-out. De mogelijkheden hiervoor zijn;

Particulier werken aan preventie of herstel maar ook in opdracht van een werkgever werken aan preventie, vitaliteit of herstel .

 

Ook begeleid ik mensen in bepaalde omstandigheden of situaties in het dagelijks leven. Dat kan zijn na het verlies van iemand of wanneer je bent vastgelopen in een werksituatie of privéleven.  Tevens coach en train ik, als ervaringsdeskundige,  mensen met een Post Traumatische Stress Syndroom (PTSS).

 

Tijdens de coachsessies kan ik drie verschillende methodieken toepassen. Ook kan het een combinatie van deze zijn. Altijd in overleg met de cliënt bekijk ik welke methodieken passend zijn in het coachtraject.

- Acceptance en Commitment Therapy (ACT training)

- Mindfulness Based Cognitieve Therapy (MBCT training)

- De PAS methodiek waarbij het paard als co-coach wordt ingezet. (Paard Als Spiegel) 

 

Ik werk altijd op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Tijdens een intake gesprek wordt het coachtraject besproken. Altijd in overleg en op maat.

Kompassion - coaching en training
Oirloseheide 4
5811BB Castenray

T |+316 124 952 26
E |kompassion@outlook.com

  • Facebook

© by Kompassion. Designed by Het Designweb

coaching en training bij burn-out en stress